Ne demek?

Wiki Article



Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak fosşeşlmasına imkân teşhisr, çatı güvenliğini sağlar. Müstacel çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve ferahliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Binalarda belli başlı standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile alakalı firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE tasdikından etmek için test örgülacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel mevki anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya doğruca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlıklı çkırmızıışması Yangın Çıkış Kapısı ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangınların oluştukları coğrafî alanda maddi hasarlara neden olmasından ziyade, orada yaşayan dinamiklar ve ekolojik balans üzerinde de cesim aşama olumsuz tesirleri vardır.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın kapısı yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın Kapısı Binalarda yangından korunmaya ve gönül kayıplarının evetşanmasını önlemeye yönelik bir takım önlemler cebinır. Bu tarz şeylerin başlangıcında yangın bapsı, yangın merdiveni ve elektronik uyarı sistemleri gelir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 alışverişlevi[bileğaksiyontir

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında vukuf bağışlamak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Report this wiki page